Hvis du godt kan lide en mere grov struktur på bananpandekagen, så lad være med at blende dejen. Har du overskud af skyr og/eller yoghurt med eller uden frugt, så kan du anvende dem både i dejen og som tilbehør til pandekagerne. Hvis du lægger inde med overmodne bananer, kan du med fordel bruge dem i bananpandekager. Overmodne bananer bidrager med ekstra sødme til pandekagerne.
3580 kJ / 856 kcal
705 kJ / 169 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 15,1 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 19,5 g |
Fedt: | 37,8 % | 7,2 g |
3
Æg
|
|
---|---|
75 g
Finvalsede havregryn
|
|
2
Bananer
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
20 g
Smør
|
---|
Skyr naturel
|
|
---|---|
Blandede bær
|
|
Honning
|