Bagte rodfrugter med skyrdressing
45 min
•
&format=webp)
En nem og lækker dressing i en håndevending til dine bagte rodfrugter. Brug dem som velkomstsnack inden maden.
Ingredienser
Skyrdressing
2 dl
Skyr naturel
|
|
---|---|
1 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 tsk
Akaciehonning
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Hertil
1 kg
Bagte rodfrugter, fx gulerod, pastinak og knoldselleri
|
---|
Sådan gør du
Skyrdressing
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2161 kJ / 516 kcal
Næringsindhold pr. 100g
175 kJ / 42 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 24,7 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 69,5 % | 7,2 g |
Fedt: | 5,8 % | 0,3 g |
