Bagte rodfrugter med skyrdressing

45 min
Bagte rodfrugter med skyrdressing

En nem og lækker dressing i en håndevending til dine bagte rodfrugter. Brug dem som velkomstsnack inden maden.

Ingredienser

Skyrdressing

2 dl Skyr naturel
1 spsk Sød chilisauce
1 tsk Akaciehonning
1 Lille knust fed hvidløg
½ tsk Groft salt

Hertil

1 kg Bagte rodfrugter, fx gulerod, pastinak og knoldselleri

Sådan gør du

Skyrdressing

  • Rør skyr sammen med chilisauce, honning, hvidløg og salt. Lad den trække tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til og server til bagte rodfrugter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2161 kJ / 516 kcal

Næringsindhold pr. 100g

175 kJ / 42 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 24,7 % 2,5 g
Kulhydrat: 69,5 % 7,2 g
Fedt: 5,8 % 0,3 g
https://www.arla.dk/opskrifter/bagte-rodfrugter-med-skyrdressing/