Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.
Ca. 35 min. ved 225° - varmluft.
9732 kJ / 2326 kcal
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 13,5 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 45,4 % | 11,7 g |
Fedt: | 41,1 % | 4,9 g |
300 g
Bacon
|
|
---|---|
500 g
Skrællede rødbeder i stave (ca. g)
|
|
6
Skrællede persillerødder i stave (ca. 500 g)
|
|
6
Skrællede gulerødder i stave (ca. 500 g)
|
|
10
Kviste af frisk timian
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Hvidløgssmør
|
Kviste af frisk timian
|
---|
240 g
Rugbrød
|
|
---|---|
25 g
Hvidløgssmør
|