Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Vil I gerne have kød til de bagte kartofler, kan du supplere fyldet med stegt bacon.
7495 kJ / 1791 kcal
209 kJ / 50 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 11,7 % | 1,4 g |
Kulhydrat: | 63,3 % | 7,8 g |
Fedt: | 25 % | 1,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
4
Bagekartofler (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
8
Rødløg i både (ca. 750 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Rapsolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
150 g
Syltede rødbeder i små tern
|
|
---|---|
100 g
Kapers uden lage
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
4 spsk
Fintrevet peberrod
|
Fintklippet purløg
|
---|