Bagte grøntsager med hytteost
1 time
•
Passer både som tilbehør til kød eller selvstændig vegetarret.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
¾ spsk
Karry
|
|
5
Groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
|
|
3
Hakkede løg (ca. 225 g)
|
|
5 stilke
Bladselleri i skiver (ca. 200 g)
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Æg
|
|
200 g
Hytteost
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Frisk, klippet purløg
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
Hertil
Blandet salat (ca. 520 g)
|
---|
Sådan gør du
Grøntsagerne kan skiftes ud med andre grøntsager. Anvendes grove grøntsager som kartofler og rodfrugter øges bagetiden med 20-30 min. Skal tilbehøret være ekstra festligt, kan du lave flødebagte grøntsager ved at erstatte hytteosten med piskefløde.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3145 kJ / 752 kcal
Næringsindhold pr. 100g
180 kJ / 43 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 27 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 30,4 % | 3,2 g |
Fedt: | 42,6 % | 2,1 g |