Du kan lave råsyltede bolsjebeder dagen i forvejen samt gøre suppen færdig - varm den inden servering.
Resterne af de råsyltede bolsjebeder gør det flot som del af en salat eller ovenpå pålæg.
8033 kJ / 1920 kcal
374 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 23,3 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 10,3 % | 2,3 g |
Fedt: | 59,3 % | 6 g |
Alkohol: | 7,1 % |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
1
Bolsjebede (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
1 dl
Lagereddike
|
|
3 spsk
Sukker
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
2
Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
|
|
2 dl
Halvtør hvidvin
|
|
2
Laurbærblade
|
|
8 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
Friskkværnet peber
|
3 skiver
Parmaskinke (ca. 40 g)
|
|
---|---|
6
Vagtelæg
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
6
Torskefileter (ca. 450 g)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Kørvelkviste
|
---|