En nem måde at få en lækker dressing til salaten, er som her, at knuse nogle vindruer og smage til med lidt salt og peber. Du kan gøre det samme med andre saftige bær og frugter, fx hindbær, jordbær, blåbær eller ananas.
7075 kJ / 1691 kcal
251 kJ / 60 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 20,7 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 41,6 % | 6,1 g |
Fedt: | 37,7 % | 2,6 g |
2
Skrællede knoldselleri (ca. 1200 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
160 g
Sort quinoa (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Stenfri vindruer i halve
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
5 stilke
Bladselleri i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
1
Rødt æble i tynde både (ca. 150 g)
|
|
25 g
Grofthakkede valnødder
|
2½ dl
Kvark eller fraiche
|
|
---|---|
5 spsk
Mælk
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
4 spsk
Rasp (ca. dl)
|