Bagt oatmeal

30 min
Bagt oatmeal

Bagt oatmeal af den virkelig lækre og svampede slags. Denne opskrift på baked oatmeal er super nem at lave og smager SÅ godt - MUMS. Bananer, havregryn, chiafrø, mælk, bær og kokosmel - og et par ovnfaste skåle - voila! Bagt oatmeal kan spises til morgenmad, brunch eller som eftermiddagssnack.

Ingredienser

Smør - til skålene
1 Stor banan
1½ dl Havregryn
1 spsk Chiafrø
1 dl Mælk
100 g Frosne bær
½ dl Kokosmel
½ dl Skyr naturel, yoghurt eller cremefraiche
1 spsk Flydende honning

Sådan gør du

Bagt oatmeal

  • Smør 2 skåle med smør.
  • Mos bananen og rør den sammen med havregryn, chiafrø og mælk.
  • Fordel grøden i skålene og drys frosne bær og kokosmel over grøden.
  • Bag grøden i ca. 25 min ved 200 ° - varmluftsovn, top den med skyr og honning - og server.

Du kan også lave bagt oatmeal i en airfryer. Bag den 10-12 min. ved 200°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2599 kJ / 621 kcal

Næringsindhold pr. 100g

575 kJ / 137 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 12,4 % 4,2 g
Kulhydrat: 56,1 % 19 g
Fedt: 31,5 % 4,9 g
Relateret video Bagt oatmeal

Denne opskrift på baked oatmeal er super nem at lave og smager SÅ godt - MUMS. Bananer, havregryn, chiafrø, mælk, bær og kokosmel - og et par ovnfaste skåle - voila!

https://www.arla.dk/opskrifter/bagt-oatmeal/