15 min. + 5 min. (med ost) ved 225° - varmluft.
20 min. ved 225° - varmluft. 15 min. ved eftervarme
Brug gerne tomater fra dåse, hvis du ikke kan få modne tomater. Cherrytomater fås også på dåse. Tilsæt dem når du kommer de bagte grøntsagerne i gryden. Du kan erstatte piskefløde med madlavningsfløde, flødeost eller kokosmælk.
8165 kJ / 1951 kcal
303 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 11,5 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 29,9 % | 5,3 g |
Fedt: | 58,6 % | 4,8 g |
Dejlig opskrift på en bagt græskarsuppe, som er både nem og fuld af smag. Grøntsagerne karamelliserer, når de bages først, hvilket giver suppen dybde og en virkelig dejlig smag.
1 dåse
Kogte kikærter (ca. 400 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Paprika
|
|
¼ tsk
Stødt chili eller cayennepeber
|
|
1 dl
Revet cheddar- og maasdammerost
|
400 g
Hokkaido græskar
|
|
---|---|
4
Store tomater
|
|
2
Løg
|
|
400 g
Cherrytomater
|
|
2
Hele hvidløg
|
|
3
Stilke frisk timian eller oregano
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2 dl
Basilikumblade
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
1 dl
Creme fraiche
|
---|