Bagt cheesecake med hindbærtopping
1 time
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Lækker opskrift på blød og cremet cheesecake med traditionel kiksebund og syrlig hindbærtopping.
Ingredienser
Kiksebund
75 g
Smør - smeltet
|
|
---|---|
250 g
Smuldrede fuldkornshvedekiks, fx digestive kiks
|
Cheesecake
400 g
Flødeost
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
¼ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
25 g
Flormelis (ca. ½ dl)
|
|
1 spsk
Vaniljesukker
|
Hindbærtopping
225 g
Frosne hindbær
|
|
---|---|
3 spsk
Flormelis
|
Sådan gør du
Kiksebund
Cheesecake
Hindbærtopping
Du kan også servere den bagte cheesecake kold.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16457 kJ / 3933 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1132 kJ / 270 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 6,1 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 35,6 % | 23,7 g |
Fedt: | 58,3 % | 17,8 g |
