Ca. 1 time og 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan bruge kolde bagte kartofler til en kartoffelmad. Smør rugbrød med smør, læg skiver af de kolde kartofler på brødet og top op med aioli (hvidløgsmyonnaise) eller chilimayonnaise. Pynt med friske krydderurter, fx purløg.
7692 kJ / 1838 kcal
660 kJ / 158 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 4 % | 1,6 g |
Kulhydrat: | 36,7 % | 14,3 g |
Fedt: | 59,3 % | 10,6 g |
4
Bagekartofler (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2 tsk
Finthakket skalotteløg
|
|
2 tsk
Hakket frisk timian
|
|
½ tsk
Sød fransk sennep
|
|
Friskkværnet peber
|