Lav din egen ras el hanout blanding af 2 tsk tørret oregano, 2 tsk spidskommen, 1 tsk kanel, 1 tsk chiliflager og ½ tsk kardemomme.
8346 kJ / 1995 kcal
437 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 8,7 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 11,9 g |
Fedt: | 45,2 % | 5,3 g |
1
Stor aubergine (ca. 400 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
2
Løg i tynde både
|
|
2 tsk
Ras el hanout
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
½ spsk
Mørk balsamico eller æbleeddike
|
1 dl
Creme fraiche 18%
|
|
---|---|
½ dl
Mayonnaise
|
|
1 spsk
Citronsaft
|
|
1 tsk
Løgpulver
|
|
½
Knust fed hvidløg
|
|
Salt og friskkværnet peber
|
4
Fladbrød
|
|
---|---|
½
Icebergsalat, plukket i blade
|
|
1
Agurk i halve skiver
|
|
3
Forårsløg i tynde ringe
|
|
1
Granatæble, kernerne heraf
|