8095 kJ / 1935 kcal
341 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 27 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 10,6 g |
Fedt: | 20,3 % | 1,9 g |
200 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Hytteost
|
|
4 spsk
Finvalsede havregryn
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Spidskål (ca. 500 g)
|
|
Kogende vand
|
|
8
Tandstikkere
|
|
25 g
Smør
|
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
1½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1
Agurk i skrå skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
150 g
Radiser i tynde skiver
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
3 dl
Jasminris - koges
|
---|