Asiatiske kålruller

Asiatiske kålruller

30 min
Asiatiske kålruller er fyldt med en fars med både ingefær og hvidløg. Hertil hytteost med lime og den smukke salat med radiser og agurk. Nye danske grøntsager som får et tvist af Asien med mere lime, chili og koriander.
https://www.arla.dk/opskrifter/asiatiske-kalruller/

Sådan gør du

  • Rør kødet godt med salt i ca. 1 min. Bland det med hytteost, havregryn, hvidløg og ingefær til en ensartet fars. Tag 8 hele spidskålsblade fra og læg dem i en skål. Hæld kogende varnd over og lad kålbladene trække i ca. 3 min. Hæld vandet fra og læg bladene på et viskestykke - dup dem godt tørre. Fordel farsen på de 8 blade, fold siderne ind over og rul fra den ene ende. Luk hver rulle med en tandstikker. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kålrullerne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til.
Limekrydret hytteost
  • Vend hytteost og limeskal sammen og smag til.
Salat
  • Snit resten af spidskålen fint og læg den i et fad. Fordel agurk, radiser og chili på kålen. Dryp limesaft henover og drys med salt. Pynt med korianderblade. Server salaten sammen med de stegte ruller, hytteost og nykogte ris.
Energiindhold for hele retten:

8095 kJ / 1935 kcal

Næringsindhold pr. 100g

341 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 27 % 5,4 g
Kulhydrat: 52,7 % 10,6 g
Fedt: 20,3 % 1,9 g
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.

Ingredienser

200 g Hakket grisekød
¾ tsk Groft salt
200 g Hytteost
4 spsk Finvalsede havregryn
2 Små hakkede fed hvidløg
1 spsk Fintrevet frisk ingefær
1 Spidskål (ca. 500 g)
Kogende vand
8 Tandstikkere
25 g Smør
Limekrydret hytteost
250 g Hytteost
1½ tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet)
Salat
1 Agurk i skrå skiver (ca. 250 g)
150 g Radiser i tynde skiver
1 Rød chilipeber i tynde ringe
2 spsk Friskpresset limesaft
½ tsk Groft salt
3 dl Frisk koriander
Tilbehør
3 dl Jasminris - koges