I stedet for 4 artiskokker kan du i stedet servere 2 artiskokker og 1 bundt grønne asparges. Tag de kogte artiskokker op af vandet og kom aspargesene i gryden. Kog dem 1-2 min. Lad dem dryppe af. Server evt. saucen i portionsskåle, så hver person kan dyppe grønt og brød i sin egen lille skål sauce.
6070 kJ / 1451 kcal
238 kJ / 57 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 8,4 % | 1,2 g |
Kulhydrat: | 19 % | 2,7 g |
Fedt: | 72,6 % | 4,7 g |
1½ liter
Vand
|
|
---|---|
½
Citron (usprøjtet) i skiver
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
4
Små artiskokker
|
4
Æggeblommer
|
|
---|---|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
100 g
Smør
|
Godt brød
|
---|
Krydderurter, fx frisk timian
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
Flagesalt
|