Du skummer stegeskyen ved forsigtigt at trække en spiseske hen over overfladen på skyen. Hvis du lader stegeskyen køle lidt af, bliver det nemmere. Har du god tid og kan lade skyen blive iskold, er det endnu nemmere, fordi fedtet bliver stift. Har du ingen andesky, kan du bruge en sky lavet af vand og koncentreret andefond fra flaske. Lav evt. skyen lidt kraftigere end anbefalet på flasken, for at få mere smag.
2494 kJ / 596 kcal
576 kJ / 138 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 5,5 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 11,1 % | 3,7 g |
Fedt: | 83,4 % | 13 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
3 dl
Siet og skummet stegesky fra en and
|
|
---|---|
1 spsk
Andefedt
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|