Du kan servere brunede kartofler til ovnstegt andebryst og rødkål, hvis du gerne vil gøre retten lidt mere "julet".
16180 kJ / 3867 kcal
358 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 23,6 % | 5 g |
Kulhydrat: | 50,3 % | 10,6 g |
Fedt: | 26,1 % | 2,5 g |
400 g
Fintsnittet rødkål
|
|
---|---|
4
Løg i både (ca. 225 g)
|
|
2
Appelsiner i kvarte skiver (ca. 250 g)
|
|
3
Uskrællede æbler i både, fx ingridmarie (ca. 250 g)
|
|
250 g
Svesker uden sten
|
|
20 g
Smør i mindre stykker
|
|
2 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
2 spsk
Frisk timian
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ liter
Andebouillon
|
3
Andebryster med skind (ca. 900 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sky fra rødkålsblandingen og evt. andebouillon - 4 dl i alt
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
1
Kulør
|
1½ kg
Kartofler (ca. kg)
|
---|
Frisk timian
|
---|