Lav evt. en større portion æggesalat, når du er i gang - den er rigtig god i en sandwich sammen med et blot et salatblad. Du kan gøre din sandwich mere fyldig, hvis du supplerer med bacon eller skinke og et par skiver tomat.
Undlad evt. brødet til din æggesalat og server den i stedet på friske og sprøde hjertesalatblade som vi fx gør her.
2151 kJ / 514 kcal
666 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 21,7 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 7,9 % | 3,1 g |
Fedt: | 70,4 % | 12,7 g |
Æggesalat - en nem opskrift på hjemmelavet æggesalat med purløg og syltede agurker, hvor smagen er intens og virkelig lækker.
4
Hårdkogte æg
|
|
---|---|
1½ spsk
Creme fraiche
|
|
1½ spsk
Mayonnaise
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Karry
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Grofthakkede syltede agurker
|
|
½ dl
Finthakket purløg
|