Æg i airfryer

Æg i airfryer

10 min
Er du klar over, at man kan tilberede blødkogte æg i en airfryer? Det er både nemt og effektivt - og det kan gøres helt uden at bruge vand. Du lægger blot æggene i airfryerkurven og tilbereder dem i 8-9 minutter, hvorefter du har perfekte blødkogte æg - hviden er fast, og blommen er flydende. Husk gerne at lægge de færdigkogte æg i iskoldt vand, så er de lettere at pille.
https://www.arla.dk/opskrifter/ag-i-airfryer/

Sådan gør du

  • Læg æggene ned i en airfryerkurv. Tilbered æggene i 8-9 min. ved 160°. Tag æggene op og hæld koldt vand over dem - så er de lettere at pille. Server dem straks.
Energiindhold for hele retten:

1192 kJ / 285 kcal

Næringsindhold pr. 100g

573 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 36,2 % 12,2 g
Kulhydrat: 1,2 % 0,4 g
Fedt: 62,6 % 9,7 g
Mere inspiration

Prøv denne skønne omelet i airfryer

Ingredienser

4 Æg