Æblekompot
45 min
•
Æblekompot er et dejligt tilbehør, der passer til mange forskellige typer mad. Server din æblekompot til den varme steg eller som tilbehør til det store ostebord. Eller helt simpelt oven på din ostemad. Æblekompotten er let at lave, du skal såmænd bare koge dine æbler og løg med timian og smage til. Og så har du den lækreste æblekompot.
Ingredienser
Æblekompot
6
Røde æbler i små tern
|
|
---|---|
2
Finthakkede bananskalotteløg
|
|
1 dl
Æblemost
|
|
1 spsk
Frisk timian
|
|
1 tsk
Salt
|
Sådan gør du
Æblekompot
Det er de røde æbler, der giver kompotten sit røde look. Hvis du ikke kan få fat i helt røde æbler, kan du hjælpe den røde farve lidt på vej med rød frugtfarve.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1037 kJ / 248 kcal
Næringsindhold pr. 100g
176 kJ / 42 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 2 % | 0,2 g |
Kulhydrat: | 97,7 % | 10,1 g |
Fedt: | 0,3 % | 0 g |