Hvordan sikrer vi sundere og mere bæredygtige måltider i fremtiden? I Arla har vi et mål om at hjælpe danskerne med at spise godt. Det kræver stærke samarbejder. Derfor er Arla medlem af Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima under Fødevarestyrelsen.
Arla har en ambition om at være danskernes hjælpende hånd i hverdagen og gøre det lettere at træffe sundere valg, der tager hensyn til klimaet. Det forpligter.
Vi er allerede i fuld gang med at udvikle, uddanne og inspirere til sundere og mere bæredygtige madvaner. Men der skal endnu mere fart på. Som andelsejet virksomhed er det Arlas grundinstinkt at indgå i stærke partnerskaber, og vi samarbejder om at løse problemer i fællesskab.
Derfor er Arla medlem af Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima under Fødevarestyrelsen sammen med mere end 100 andre partnere på tværs af brancheforeninger, forskningsinstitutioner, sundheds- og forbrugerorganisationer, detailhandlen, fødevareproducenter og mange flere.
Fødevarepartnerskabets partnere har et fælles mål om at gøre det nemmere for alle at vælge velsmagende, sundere fødevarer og måltider, der tager hensyn til klimaet.
Det kan Arla bidrage til blandt andet ved at reducere fedt, sukker og salt i vores produkter - nye såvel som eksisterende – uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Samtidig med, at vi tilbyder alternative og sukkerfrie varianter.
Det er et arbejde, vi fortsætter med. Fordi vi er en del af Fødevarepartnerskabet, og fordi vi ønsker at gøre det nemmere at spise sundere og mere bæredygtigt. Læs mere om Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima lige her.