Branderup har styr på sikkerheden

Læs tid
1 min
Publiceret
11 juni 2003
Kontaktpersoner:
Skrevet af

Branderup Mejeri får nu bevis på, at de lever op til de seneste forskrifter for sikkerhed i forbindelse med produktion af fødevarer.

Mejeriet er blevet certificeret efter HACCP-standarden DS3027:2002, der er en opdatering af den hidtidige HACCP-standard.

HACCP står for Hazard Analysis Critical Control Point og omhandler levnedsmiddelsikkerhed i produktionen.

Det er planen, at alle mejerier med den hidtidige HACCP-standard i løbet af det kommende år skal certificeres efter den nye udgave.

Verificeringsburauet BVQI gennemgik 26. maj produktionen på Branderup Mejeri og konkluderede, at mejeriet til fulde levede op til sikkerhedskravene. Certifikatet vil blive overrakt på mejeriet i nærmeste fremtid.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663