Hoco bygger om

Læs tid
1 min
Publiceret
18 oktober 2000
Kontaktpersoner:
Skrevet af

Hoco er i øjeblikket i fuld gang med anden etape af en investering på ca. 40 mio. kr. Sidste år blev vallebehandlingen bygget om med et nyt ultrafiltreringsanlæg samt et nyt koncentreringsanlæg til permeat, og nu gælder det selve produktionen af kaseinat: Tre produktionslinier af “varierende alder”, der alle kører kasein, skal rationaliseres, således at de to ældste linier skrottes, og der etableres én ny linie, der kan behandle 50 tons mælk i timen. Når ombygningen er færdig, kan Hoco behandle 70 tons mælk i timen 22 timer i døgnet.

Samtidig bliver der bygget nye kontrolrum, og et sprayanlæg bliver moderniseret. Frem til uge 50 kører virksomheden derfor på halv kraft, men til jul skal produktionen igen være oppe på fuld styrke. Imens bliver medarbejderne på skift sendt på et fem dages miljø- og kvalitetskursus, så det har ikke været nødvendigt at sende nogen hjem.
Selv om ombygningen betyder rationaliseringer, bliver der ikke færre medarbejdere, fordi der samtidig er sket udvidelser andre steder i virksomheden.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663