Rabarbersnurrer, der emmer af forår... Når rabarberne melder sin ankomst i det tidlige forår, så er det med at få dem brugt på alle mulige måder. Disse snurrer med marcipanremonce og rabarberkompot i midten smager vidunderligt og er smukke at servere.
Step by step Rabarbersnurrer
- Rul dejen ud til en firkant (ca. 30 x 40 cm). Smør fyldet ud herpå.
- Fold ⅓ af dejen indover fyldet fra den korteste ende. Fold igen ⅓ af dejen indover, så dejpladen nu er i 3 lag.
- Rul dejpladen ud igen til den måler ca. 20 x 40 cm.
- Skær dejpladen ud i 12 strimler og træk dem lidt længere.
- Skær et snit gennem hver strimmel, men ikke hele vejen igennem - strimlerne skal hænge sammen i toppen, så det ligner to bukseben.
- Sno de to sammenhængende dejstrimler hver for sig og sno dem dernæst sammen.
- Form snoningen til en snegl (fold dejenden ind under sneglen og fastgør de to ender til hinanden).
- Brug fingrene til at lave en fordybning i midten af hver snurre. Fyld ca. 1 spsk rabarberkompot heri.
- Bag rabarbersnurrerne til de er gyldne og gennembagte. Pensl snurrerne med sukkerlage og drys med perlesukker.
Se how to video
Vild med rabarber?