Er der noget bedre end hjemmelavet pizza? Vi har samlet vores bedste opskrifter på den nemme pizzadej, den langtidshævede pizzadej, tomatsauce og et udvalg af vores bedste opskrifter på pizzafyld.
Pizzadej
Er der noget bedre end en lækker hjemmelavet pizza? Og det hele starter med den perfekte pizzadej. Denne opskrift er lynhurtig at lave men den kræver selvfølgelig hævning - 2 x ½ time.
Har du brug for en hurtig løsning en anden dag, så lav en stor portion, form dejen og frys de ubagte bunde ned til senere brug. På den måde kan du få hurtig og hjemmelavet pizza på travle hverdage uden at gå på kompromis med smagen eller kvaliteten. Denne opskrift giver dig den perfekte balance mellem sprød skorpe og blød midte og med den rigtige toppings bliver pizzaen perfekt.
Langtidshævet pizzadej
Her er opskriften på en fantastisk langtidshævet pizzadej, der sikrer dig den perfekte pizza hver gang. Dejen er utrolig nem at arbejde med - og hvis du ejer en røremaskine, er det en stor fordel at bruge denne til at ælte dejen. Lav evt. dejen 1-2 dage i forvejen - det giver endnu større luftbobler i din dej.
Et godt tip til at få den perfekte pizza er at gemme kagerullen væk og i stedet bruge dine fingre og hænder til at trykke dejen ud i formen. Dette giver dig mulighed for bedre kontrol over tykkelsen af dejen, og det skaber også nogle dejlige uregelmæssige kanter. Når dejen er klar, kan du toppe din pizza med dine yndlingsfyld. Bag pizzaen ved meget høj varme for et rigtigt autentisk pizzeria-look og -smag.
Pizzasauce
Få vores opskrift på hjemmelavet pizzasauce, hvor der er fuld smæk på tomatsmagen. Du kan nemt lave en stor portion af denne sauce og fryse den ned i portionsstørrelser, der passer til én pizza. På den måde har du altid frisklavet tomatsauce ved hånden, når du vil lave en hurtig og nem pizza.
Vil du opgradere dine hjemmelavede pizzaer til et nyt niveau, så lav vores opskrift på hjemmelavet pizzasauce - det er arbejdet værd.
Pizza Bianco
Kartoffelpizza når det er bedst. Pizza bianco er med citron/hvidløgs creme fraiche, nye kartofler, mozzarella og masser af ost. En virkelig lækker pizza. For at få den bedste smag ud af din pizza bianco er det vigtigt at bage den ved høj varme. Har du en bagesten, -stål eller en pizzaovn i haven eller på altanen, så vil resultatet blive så lækkert. Når du skal tilberede fyldet til din pizza bianco, så er det vigtigt at skære kartoflerne i tynde skiver og krydre dem godt med salt. Herefter skal kartoffelskiverne vrides for vand, inden de kommer på bunden – ellers risikerer du at få kogte kartofler på din pizza.
Vegetarpizza
Vores opskrift på vegetarpizza er toppet med hjemmelavet pizzasauce, bagte auberginer og oliven, som sammen skaber en fantastisk smag. Råvarerne er få og simple at tilberede, og tiden arbejder for dig, når det kommer til smag. Når dejen hæver og tomatsaucen simrer, udvikler der sig en intens umamismag, som vil gøre din vegetarpizza virkelig lækker. Start med at lave dejen – og lad den hæve i en time. Nemt og hurtigt. Mens dejen hæver kan du forberede tomatsaucen ved at stege hakket løg i olie. Tilsæt hakket hvidløg og steg yderligere 1 min., inden du tilsætter hakkede tomater og basilikum. Lad saucen simre i 15-20 min., mens du forbereder fyldet. Top pizzaen med pizzasauce, bagte auberginer, rødløg og masser af mozzarella. Top med frisk basilikum og oliven, når pizzaen er bat gylden og sprød.
Pizza salsiccia
Hvis du er fan den krydrede salsiccia pølse, så er denne pizza et perfekt bud på en lækker og utraditionelle pizza. Salsiccia pølsen tilfører en karakteristisk og intens smag og sammen med spinat, fennikelfrø og mozzarellaost giver det en helt unik pizza. Prøv denne fantastiske opskrift på pizza salsiccia i dag og inviter dine venner eller familie på en smagsrejse til Italien - uden at forlade dit eget køkken
Pizza med skinke og rucola
Opskriften på pizza med parmaskinke, parmesan og friske rucolablade er en ægte klassiker. Og selvfølgelig mozzarella som man får den helt perfekte pizza. Husk at vælge få men gode råvarer til din pizza med skinke og rucola. Jo bedre ingredienser du bruger, desto bedre smager din pizza. Brug din fantasi og eksperimenter med forskellige toppings - mulighederne er uendelige.
Pizza Margherita med burrata
Pizza Margherita med burrata er den perfekte kombination af en klassisk pizza og en dejlig, blød burrata ost. Top pizzaen med din bedste pesto, kartofler i tynde skiver og masser af mozzarella ost. Imponér dine gæster eller forkæl din familie med en ægte italiensk smagsoplevelse. Brug friske ingredienser af høj kvalitet og følg trin-for-trin anvisningerne for det bedste resultat. Forbered dig på duften af friskbagt pizza med og cremet burrataost. Pizza med burrata vil uden tvivl blive din nye yndlingspizza.