Vindruesalat med løg og persille

Vindruesalat med løg og persille

15 min
En farverig og dejlig, saftig salat, hvor det søde og det salte spiller rigtig flot sammen.
https://www.arla.dk/opskrifter/vindruesalat-med-log-og-persille/

Sådan gør du

  • Skyl vindruerne og halver dem. Skær osten i skiver og del dem i mindre brud. Læg vindruerne i et fad og fordel ostebrud, persille og løg på vindruerne. Server straks.

Vindruesalaten kan også drysses med grofthakkede valnøddekerner. I stedet for hvid ost i blok, kan du bruge hvid ost i tern. Vindruesalaten smager godt til fx vildt og and.

Energiindhold for hele retten:

3619 kJ / 865 kcal

Næringsindhold pr. 100g

454 kJ / 108 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 15,2 % 4,1 g
Kulhydrat: 42,7 % 11,4 g
Fedt: 42,1 % 5,2 g

Ingredienser

500 g Stenfri, blå og grønne vindruer
200 g Salatost
1 dl Hakket bredbladet persille
1 Finthakket rødløg