Forbagning: 10 min. ved 225° - tradtionel ovn. Bagning: ca. 25 min. ved 225° - tradtionel ovn.
11180 kJ / 2672 kcal
715 kJ / 171 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 24,5 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 19 % | 8 g |
Fedt: | 56,5 % | 10,9 g |
Måske er denne pizzatærte også noget for dig?
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 pakke
Rund tærtedej
|
|
---|---|
10 g
Blødt smør - til tærteformen
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
350 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
1 dl
Vand
|
|
1
Grøn squash i tern (275g)
|
|
1
Løg i tern
|
|
1 spsk
Finthakket syltede jalapenos
|
3
Æg
|
|
---|---|
2 dl
Mælk
|
|
175 g
Revet tex mex ost
|
|
200 g
Cherrytomater på stilk
|
Babysalatblade
|
|
---|---|
Syltede jalapenos
|