Svenske chokoladebrød
1 time 5 min
•
&format=webp)
En lækker småkage, som er lidt anderledes. Svenske chokoladebrød er nemlig sprøde udvendigt og bløde indeni. Ud over at være lækre, så er svenske chokoladebrød også meget nemme at lave, så du kan hurtigt få produceret til kagedåsen. Glæd dig til at smage de skønne svenske chokoladebrød.
Ingredienser
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
---|---|
1 tsk
Bagepulver
|
|
200 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
200 g
Koldt smør
|
|
1
Æg
|
Topping
1
Æggehvide
|
|
---|---|
2 spsk
Perlesukker
|
|
½ dl
Smuttede mandler, finthakkede
|
Sådan gør du
Bagetid
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Opbevar de svenske chokoladebrød i en beholder med tætsluttende låg.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15586 kJ / 3725 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1812 kJ / 433 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 5 % | 5,3 g |
Fedt: | 46 % | 22,5 g |
Kulhydrat: | 49 % | 52,2 g |
