Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.
Opbevar de svenske chokoladebrød i en beholder med tætsluttende låg.
15586 kJ / 3725 kcal
1812 kJ / 433 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 5 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 49 % | 52,2 g |
Fedt: | 46 % | 22,5 g |
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
---|---|
1 tsk
Bagepulver
|
|
200 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
200 g
Koldt smør
|
|
1
Æg
|
1
Æggehvide
|
|
---|---|
2 spsk
Perlesukker
|
|
½ dl
Smuttede mandler, finthakkede
|