Sæt torskefileten i en kold ovn. Indstil på 225° - traditionel ovn og bag i ca. 15 min.
14909 kJ / 3563 kcal
746 kJ / 178 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 16,2 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 34 % | 14,9 g |
Fedt: | 49,8 % | 10 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
450 g
Rensede, blandede svampe, fx kejser-, bøge- og østershatte
|
|
---|---|
2 spsk
Grov sennep
|
|
1 dl
Koldpresset rapsolie
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Renset torskefilet uden skind (ca. 500 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Grov sennep
|
|
25 g
Smør
|
2
Pærer i tynde både, fx conference (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2
Hjertesalat i tynde både (ca. 225 g)
|
|
100 g
Tørrede tranebær
|
|
1
Lille bakke karse i små buketter
|
240 g
Ristet rugbrød
|
---|