Ca. 20 min. ved 220° - varmluft.
14341 kJ / 3428 kcal
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 20 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 22,3 % | 5,2 g |
Fedt: | 57,7 % | 6,2 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
1
Æggeblomme
|
|
2 spsk
Finthakkede estragonblade
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Skrællede bagekartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
3 spsk
Rapsolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
350 g
Rensede grønne bønner
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Blommetomater
|
|
---|---|
2 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4
Bøffer af oksefilet fx entrecote (ca. 600 g)
|
|
Friskkværnet peber
|
2 spsk
Hakket persille
|
---|