Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
13497 kJ / 3226 kcal
1397 kJ / 334 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4,8 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 37,4 % | 30,7 g |
Fedt: | 57,8 % | 21,8 g |
4
Hyldeblomstskærme
|
|
---|---|
300 g
Hvedemel (ca. 5¼ dl)
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
3 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
125 g
Koldt smør i tern
|
|
1½ dl
Kærnemælk
|
1 spsk
Sukker
|
---|
1 spsk
Smeltet smør (ca. spsk)
|
---|
½ spsk
Perlesukker
|
---|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2 spsk
Koncentreret hyldeblomstsaft
|