En krydret og lækker toast med skiver af steak, ristet peberfrugt, løg og spicy smeltet ost, som giver toasten et ekstra kick.
Sådan gør du
Lad en pande blive godt varm ved kraftig varme. Pensl bøffen med olie og krydr med salt og peber. Steg bøffen i 2-3 min. på hver side - alt efter hvor stegt kødet skal være. Skær bøffen i tynde skiver.
Lad olien blive varm i en pande ved kraftig varme. Svits løg og peberfrugt i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg videre i ca. 4 min. Krydr med salt og peber.
Smør brødskiverne med smør på den ene side og dijonnaise på den anden side. Læg brødene sammen, med smørsiden ud af, med ost, skiver af bøf, løg- og peberfrugtblanding. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist toasten ca. 5 min. - til den er gylden og osten er smeltet. Server den varm.
Energiindhold for hele retten:
3116 kJ / 745 kcal
Næringsindhold pr. 100g
999 kJ / 239 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,8 g
Protein:
16,6 %
9,7 g
Kulhydrat:
28,3 %
16,6 g
Fedt:
55,1 %
14,9 g
Ingredienser
1
Ribeye-steak (ca. 75 g)
1 tsk
Olie
¼ tsk
Groft salt
Friskkværnet peber
1 spsk
Olie
½
Lille løg i tynde skiver (ca. 25 g)
½
Lille rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 50 g)