Ca. 55 min. ved 200° - traditionel ovn.
7801 kJ / 1864 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 22,1 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 51,2 % | 12,5 g |
Fedt: | 26,7 % | 3 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
400 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
200 g
Fintrevet knoldselleri
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
|
4 spsk
Hakket frisk kruspersille
|
|
4
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Cherrytomater i halve
|
|
---|---|
100 g
Soltørrede abrikoser i tynde strimler
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
|
3 spsk
Hakket kruspersille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Hvid balsamicoeddike
|
250 g
Ristet rugbrød
|
---|