Ca. 50 min. ved 175° - traditionel ovn.
Du kan bruge bagepapir i formen, i stedet for at smøre den. Sørg for at bagepapiret ligger glat i formen, hvis du vil have et fint stramt snit, når kagen er bagt.
Sådan kan du lave marmorkage: Bland 1½ spsk kakao i halvdelen af dejen, så du har en mørk og en lys dej. Fordel den mørke dej i 2 sandkageforme og fordel derefter den lyse dej i formene. Rør forsigtigt rundt med en gaffel så den mørke og lyse dej blander sig og der fremkommer et mønster.
16797 kJ / 4015 kcal
1730 kJ / 413 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 4,8 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 44,8 % | 45,6 g |
Fedt: | 50,4 % | 23,5 g |
Har du lyst til at prøve en anden rigtig mormorklassisker?