Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
13905 kJ / 3323 kcal
437 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 21,7 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 25,7 % | 6,6 g |
Fedt: | 52,6 % | 6,2 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
450 g
Friske jordbær i halve
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Friskkværnet peber
|
4
Flåede rødtunger (ca. 900 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
4 spsk
Hakkede citronmelisseblade
|
1 liter
Blade af hovedsalat (ca. 75 g)
|
|
---|---|
¾
Agurk i meget tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
1 kg
Kogte, skrabede nye kartofler
|
---|