En simpel quesadilla med masser af smag fra bl.a. dijon sennep, timian og hytteost med salsa. Quesadillas er et godt alternativ til frokosten eller madpakken.
Sådan gør du
Skær skinken i strimler.
Bland hytteost, gratineringsost, dijonsennep og timian med skinken, og smag til med peber.
Kom hytteostblandingen på den ene tortilla.
Læg den anden tortilla ovenpå og tryk den sammen.
Lad en grillpande blive godt varm og steg quesadillaen på en tør pande ved høj varme i ca. 2 min på hver side.
Skær quesadillaen ud i 4 stykker.
Server evt. med en tomatsalsa.
Steg evt. quesadillaen i en stegepande med smør.
Energiindhold for hele retten:
3186 kJ / 761 kcal
Næringsindhold pr. 100g
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0,2 g
Protein:
30,7 %
11 g
Kulhydrat:
40,6 %
14,5 g
Fedt:
28,7 %
4,7 g
Bliv i den sydamerikanske stemning og prøv endnu en quesadilla.