Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
9699 kJ / 2318 kcal
546 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 16,7 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 52,9 % | 17 g |
Fedt: | 30,4 % | 4,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
15 g
Gær
|
|
---|---|
2 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Fuldkornsdurummel (ca. 2½ dl)
|
|
200 g
Pizzamel (ca. 3½ dl)
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
---|---|
500 g
Blandede svampe i mundrette bidder, fx hvid champignon, markchampignon, kejserhat og bøgehat
|
|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 300 g)
|
|
3 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
4 spsk
Basilikumpesto
|
|
---|---|
50 g
Renset rucolasalat
|
|
200 g
Hytteost
|
|
3 spsk
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|