Pizza med 4 slags ost

Pizza med 4 slags ost

30 min
Er du vild med ost, så er pizza med 4 slags ost lige noget for dig. Mozzarella (revet og frisk), mascarpone og blåskimmel - man kan ikke få for meget ost, hvis man er en ægte cheese mania.
https://www.arla.dk/opskrifter/pizza-med-4-slags-ost/

Sådan gør du

Forbagning:

Ca. 7 min. ved 250° - traditionel ovn.

Bagning:

Ca. 8 min. ved 250° - traditionel ovn.

  • Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen.
  • Rul dejen ud til en rund pizzabund (ca. 35 cm i diameter) og læg den på et stykke bagepapir.
  • Træk bagepapiret over på den varme bageplade og forbag bunden midt i ovnen. Tag bunden ud og tryk den flad.
  • Fordel ca. 150 g af den revne mozzarella på hele bunden. Kom resten (ca. 50 g) af den revne mozzarella på ¼ af bunden.
  • Kom danablu på ¼, frisk mozzarella på ¼ og endelig mascapone på den sidste ¼.
  • Bag pizzaen færdig, stadig midt i ovnen.
  • Tag pizzaen ud, drys med rucola, salt og peber og server straks.
Energiindhold for hele retten:

6598 kJ / 1577 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1068 kJ / 255 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 22,7 % 14,3 g
Kulhydrat: 37 % 23,2 g
Fedt: 40,3 % 11,6 g

Ingredienser

1 Pizzadej (ca. 300 g)
200 g Revet mozzarellaost
25 g Blåskimmelost i små stykker
50 g Friske mozzarella oste i små stykker
25 g Mascarpone i små stykker
2 dl Skyllet rucolasalat
½ tsk Flagesalt
Friskkværnet peber
Indkluderet i opskriften
Pizzadej
60+ min
Pizzadej
(505)