Ca. 17 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan også koge æggene blødkogte som normalt og derefter sætte dem i de bagte, letafkølede påskereder. I stedet for at lave påskereder kan du forme dejen til 2 lange flutes.
Kan fryses uden æg.
9308 kJ / 2225 kcal
830 kJ / 198 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 19,2 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 50,9 % | 24,8 g |
Fedt: | 29,9 % | 6,7 g |
Så er der dømt påske - god bagelyst...
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
20 g
Smør
|
|
---|---|
2 dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
50 g
Hytteost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ spsk
Sukker
|
|
½ dl
Klippet frisk purløg
|
|
½ dl
Hakket frisk kruspersille
|
|
½ dl
Sesamfrø
|
|
150 g
Sigtemel (ca. 3 dl)
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3¼ dl)
|
8
Æg
|
---|
Sammenpisket æg
|
---|
Havsalt, fx maldon
|
---|
Koldt smør og purløg
|
---|