5867 kJ / 1402 kcal
458 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,5 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 36,8 % | 9,9 g |
Fedt: | 34,7 % | 4,3 g |
Server paprikagryden med blomkålsris, hvis du vil skrue endnu mere op for grøntsagerne.
150 g
Sorte ris eller brune fuldkornsris
|
---|
50 g
Salatost i tern - smuldret
|
|
---|---|
1 dl
Grofthakket kruspersille
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ dl
Vand
|
|
100 g
Afdryppede grillede peberfrugter i olie
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Røget paprika
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Salatost i tern
|
|
200 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
|
1
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|