Du kan selvfølgelig også tilberede mexicansk lasagne i et ovnfast fad. Men vælger du den sjove og anderledes servering, nemlig den runde lasagne . så er det en god ide at lade lasagnen sætte sig i ca. 10 min. inden du tager den ud af formen.
15689 kJ / 3750 kcal
620 kJ / 148 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 19,3 % | 7 g |
Kulhydrat: | 36,9 % | 13,5 g |
Fedt: | 43,8 % | 7,3 g |
Er du klar til mere mexicansk mad, så prøv denne tacosalat.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
1 spsk
Olie
|
|
---|---|
300 g
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Paprika
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
2 dåser
Hakkede tomater (ca. 800 g)
|
|
1 dåse
Drænede kidneybønner (ca. 240 g)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Groftkværnet peber
|
|
1 dåse
Majs
|
25 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Tortillachips med salt
|
|
12
Lasagneplader
|
|
175 g
Revet cheddarost
|
|
1 dl
Creme fraiche
|
Syltede jalapenos i skiver
|
|
---|---|
1 bundt
Frisk koriander
|
150 g
Grøn salat
|
---|