Græskarpuréen er mildt tilsmagt her - men hvis du godt kan lide stærkt krydret mad, kan du eksperimentere med tilsætning af chili, så den får den styrke du kan lide. Du kan også tilberede en større portion græskarpuré, og pifte det overskydende op med chili - og servere dagen efter.
34032 kJ / 8134 kcal
676 kJ / 161 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 12,4 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 25,3 % | 10 g |
Fedt: | 62,3 % | 11,4 g |
300 g
Brun farin (ca. 6 dl)
|
|
---|---|
3 dl
Rødvin
|
|
100 g
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 kg
Afpudset kalvefilet
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
3
Rødløg i halve (ca. 200 g)
|
1200 g
Hokkaido græskar
|
|
---|---|
1 dl
Piskefløde
|
|
1½ spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
6
Gule beder i små både (ca. 600 g)
|
|
6
Farvede gulerødder i skrå stykker (ca. 400 g)
|
|
200 g
Rensede rosenkål i halve
|
|
2
Bananskalotteløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Skrubbede jordskokker
|
|
---|---|
½ liter
Rapsolie
|
|
1 tsk
Havsalt
|