Jordbærsoftice

Jordbærsoftice

15 min
Med denne opskrift bliver det ikke uoverskueligt at lave en hjemmelavet dessert til dine gæster. Den er meget hurtig og nem.
https://www.arla.dk/opskrifter/jordbarsoftice/

Sådan gør du

  • Kom jordbærrene i en foodprocessor sammen med sukker, fløde og marmelade. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek., eller til blandingen er findelt.
Ved serveringen
  • Fordel jordbærsofticen i høje glas og pynt med mynteblade. Server straks.
Bemærk
  • Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
Energiindhold for hele retten:

8443 kJ / 2018 kcal

Næringsindhold pr. 100g

775 kJ / 185 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 2,2 % 1 g
Kulhydrat: 41,8 % 19 g
Fedt: 56 % 11,7 g

Ingredienser

500 g Frosne jordbær
1 dl Flormelis
3½ dl Piskefløde
1½ dl Jordbærmarmelade
Pynt
Mynteblade