Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® Øko
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Hytteost med rødbeder
Hytteost med rødbeder
60+ min
•
Kommentarer
Hytteost med rå revne rødbeder er en lækker dip eller tilbehør på buffeten. Eller spis det som frokost med brød til.
Sådan gør du
Kom hytteosten i en skål og smuldr salatosten heri.
Rør de to slags ost sammen med rødbeder og honning.
Kom blandingen i en skål og drys med pinjekerner.
Pynt evt. med frisk timian og server.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2810 kJ / 672 kcal
Næringsindhold pr. 100g
532 kJ / 127 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1 g
Protein:
30,8 %
9,6 g
Kulhydrat:
16,6 %
5,2 g
Fedt:
52,6 %
7,6 g
Ingredienser
250 g
Hytteost
100 g
Salatost i tern
150 g
Rå, revne rødbeder
1 tsk
Akaciehonning
2 spsk
Ristede pinjekerner
Evt. frisk timian
Andre gode forslag
45 min
Bagt laks med hytteost og rødbeder
(6)
45 min
Grillet halloumi med bagt rodfrugtsalat
(3)
1 time
Quinoa-otto med hytteost og bagte rødbeder
(19)
60+ min
Helstegt kylling i ovn
(35)
60+ min
Skipperlabskovs
(75)
60+ min
Porretærte med bacon og hytteost
(40)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise