Frapé - Græsk kaffe

Frapé - Græsk kaffe

15 min
Frapé er navnet på en kold, pisket kaffedrik, der stammer fra Grækenland. I drikken indgår frysetørret kaffepulver, mælk og som oftest en slags sukker. Frapé serveres og nydes oftest på barer i de hede eftermiddagstimer - over en hyggelig snak i venners lag.
https://www.arla.dk/opskrifter/frape---grask-kaffe/

Sådan gør du

  • Kom isterningerne og de øvrige ingredienser i et blenderglas.
  • Blend ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. eller til isen er knust.
  • Smag frapéen til og fordel den i et koldt glas. Servér straks.
Energiindhold for hele retten:

403 kJ / 96 kcal

Næringsindhold pr. 100g

182 kJ / 43 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 24 % 2,6 g
Kulhydrat: 70,1 % 7,5 g
Fedt: 5,9 % 0,3 g

Ingredienser

3 Isterninger
1½ dl Mælk
¾ tsk Frysetørret kaffepulver
1 spsk Brun farin