Du kan skifte ca. 50 g af pizzamelet ud med fuldkornsmel, fx grahamsmel, hvis du vil have en lidt grovere dej.
Vil du lave 2 mindre pizzabunde, så skal de ca. være 25 cm i diameteren.
Pizzabundene kan fryses - læg bagepapir imellem bundene og pak dem i en stor frysepose. Lad pizzabundene tø op i køleskabet og lad dem efterfølgende hæve ca. 15 min. på køkkenbordet.
3134 kJ / 749 kcal
849 kJ / 203 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 13,7 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 75 % | 37,5 g |
Fedt: | 11,3 % | 2,6 g |
10 g
Gær
|
|
---|---|
1½ dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
200 g
Pizzamel, fx Tipo 00
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
¼ tsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|