Croutonerne kan også ristes i ovnen. Vend brød og olie sammen på en plade med bagepapir og fordel smørret herpå. Rist de små stykker brød ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn midt i ovnen. Vend dem 1-2 gange undervejs.
Ostecroutoner: Vend brødternene med ost, fx revet ost eller smuldret skimmelost før de ristes.
2443 kJ / 584 kcal
1357 kJ / 324 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 9 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 46 % | 36,7 g |
Fedt: | 45 % | 16,5 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.