Prøv denne opskrift på chilipasta - en uundværlig smagsgiver til retter, der har godt af lidt spark. Brug den i dine røræg, wraps og wokretter. Chilipasta findes i mange udgaver, men i denne har vi lagt vægt på, at du får en stærk chilipasta, der også har en bund af umami. Chilipasta bliver måske fast inventar i dit køleskab, så lav dobbeltportion, når du er i gang.
Sådan gør du
Chilipasta
Lad olien blive varm i en pande og svits løg og hvidløg i ca. 2 min.
Tilsæt de øvrige ingredienser og steg chilipastaen i yderligere ca. 3 min, til den har en passende konsistens.
Smag til.
Kom den færdige chilipasta på rene glas, der evt. er skyllet med atamon.
Du kan blende din chilipasta, hvis du ønsker en finere konsistens.
Energiindhold for hele retten:
1352 kJ / 323 kcal
Næringsindhold pr. 100g
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,1 g
Protein:
8,2 %
2,3 g
Kulhydrat:
52,7 %
14,7 g
Fedt:
39,1 %
5 g
Brug gerne chilipasta til disse skønne og nemme hjemmelavede kopnudler.