Du kan gøre kartoffelmosen grovere ved blot at mose kartoflerne med en grydeske.
Har du en rest kartoffelmos tilovers, kan du fx bruge den i Reste-vafler. Du finder opskriften her på arla.dk
11946 kJ / 2855 kcal
459 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11,6 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 13,1 g |
Fedt: | 39,8 % | 4,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 kg
Skrællede kartofler
|
|
---|---|
40 g
Smør
|
|
2½ dl
Varm mælk
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Bacon i tern (ca. 250 g)
|
|
6
Løg i halve skiver (ca. 500 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Friskkværnet peber
|
|
---|---|
Et grønt drys, fx hakket persille eller klippet purløg
|
|
300 g
Syltede rødbeder
|
|
240 g
Groft rugbrød
|