Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Boller med hytteost
Boller med hytteost
60+ min
Fryseegnet
•
Kommentarer
Boller med hytteost er perfekte til madpakken, frokosten eller på farten
Sådan gør du
Lun mælken og hæld den i en skål.
Rør gæren ud heri og tilsæt vand, hytteost, olie, sukker, salt og mel (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen.
Dæk skålen til med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted, til den har dobbelt størrelse.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Del dejen i 12 stykker og form dem til boller.
Fordel bollerne på en plade med bagepapir, pensl dem og drys med græskarkerner.
Bag bollerne midt i ovnen ca. ½ time ved 200°.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13072 kJ / 3124 kcal
Næringsindhold pr. 100g
919 kJ / 220 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
2 g
Protein:
13,7 %
7,4 g
Kulhydrat:
70,2 %
38 g
Fedt:
16,1 %
4 g
Ingredienser
2 dl
Mælk
50 g
Gær
2 dl
Vand
200 g
Hytteost
2 spsk
Olivenolie
1 spsk
Sukker
1 tsk
Groft salt
700 g
Hvedemel
Pensling
Sammenpisket æg
3 spsk
Græskarkerner
Andre gode forslag
60+ min
Spinatboller
(83)
60+ min
Burgerboller med hytteost
(44)
60+ min
Mysliboller med hytteost
(25)
15 min
Grovboller med kalkunbryst og hytteost
(7)
60+ min
Spiseligt juletræ
(13)
60+ min
Varme hveder
(99)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise